..Bomboane pentru inima..

Thursday 15 January 2009



Am doua bomboane.
Una e amara cand nu o tin pe buze,si dulce in rest. E tandra si lipicioasa si are de fiecare data o aroma de zahar ars,delicios si bun.

Cealalta nu o am aproape niciodata pe buze,si ii uit gustul.Dar si cand o am... cand o am ma omoara gandul ca se va topi. Cand nu e, dulceata o am doar in gand. Cand e, dulceata nu se mai termina. Si nici nu mi-as dori. E linistitoare si atat de aproape de gustul inimioarei mele, incat as pastra-o acolo pentru totdeauna. Am auzit ca e cel mai potrivit loc pentru tinut bomboane pentru suflet,si chiar merge.

Dar apoi ma gandesc la prima bomboana. Imi sta aproape tot timpul pe buze, si imi place. Ma topesc eu cand sta acolo. Eu inaintea ei. Ma poate duce intr-un paradis de dulce, intr-un gand atat de frumos si atat de placut. Aroma de zahar ars imi ramane mult in suflet dupa ce o tin pe buze, si ma simt fericita. Zaharul ars e al meu, si se lupta cu gustul pretentios al inimioarei mele, din cealalta bomboana.
Si din nou ma gandesc la ea, bomboana in culori inchise, mereu atragatoare, mereu aprinsa. Mereu in gand.
De ce imi esti mereu in gand? O intreb din cand in cand. Pentru ca eu sunt bomboana ideala pentru tine, pentru ca ma vrei pe mine.
Si tu, de ce imi esti mereu in gand? Intreb prima bomboana, din cand in cand. Pentru ca eu sunt bomboana ideala pentru toata lumea, dar te vreau pe tine.

2 comments:

Alex said...

complicata e ..dragostea:P >:D<

Anonymous said...

Pisi Alexandra, ai un bloguţ iui :*