Spune nu babelor din tramvaie ! =)

Tuesday 16 December 2008

Campania Fără Babe în Tramvaie ! (click inainte de paranteza)



Hahaha :)) din cate am inteles,campania de mai sus (FBT) a fost creata intr-un moment dintre cele pe care imi place sa le numesc "intinderea nervilor,stresului si tensiunii la maxim" sau, mai degraba, "porcusoru' isteric - the return".
Febletea mea draga,nu zic ca nu ai dreptate.Da,toti cred ca uram babele stresante din tramvaie,autobuze,firobuze,etc. Cel mai mult ma calca pe nervi tantiile si nenii care, vezi doamne, se usuca si pica lati daca impart scaunul cu un strain. Stau langa tine daca ai ocupat un scaun de o persoana,si stau,si stau,si se mai si autoineaca,si stau,si stau frate ca tampitii,desi prin locurile de 2 persoane bate vantu'. I'o trage curentu' te pomenesti!
Aproape la fel de des,tantiile si nenii din tramvaie intra in discutie cu ceilalti,de obicei dimineata in jurul orei 8 sau dupamasa in jurul orei 16. Ceilalti, eu sau tu inclusiv. Nu stiu tu,dar simtul meu olfactiv isi pierde din calitati de fiecare data cand se intampla asta. De ce? Datorita prospetimii respiratiei dansilor - ma depaseste.
De restul situatiilor in care babele si mosii ne calca pe nervi nu mai amintesc, stim cu totii.
Totusi,am vazut urmatoarea chestie (vezi poza de sub) mai demult, i-am facut si poza, dar am uitat de ea. Manca'ti'ai javra in sos de portocale si guano!! cah



'Of la naiba!in puii mei!'

3 comments:

Anonymous said...

fataaaaaaaaa........u fata u......nu am ce zice.....nu comentez....ma calca pe nervi unele babe si unii mosi.....dar asta e...tb sa-i suportam si pe astia....traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul fata.....of la naiba'n puii mei...:))

I am.... said...

second post up! :))

I am.... said...

3rd post up!