Nu-i alba,e neagra.Nu,e totusi alba

Tuesday 30 September 2008





























more here
and my 2 special ones:

Are you a guy?!



For men only:

You have a penis.You are most probably a guy then,that of course refers to masculine bitches who haven't gone through a desperate "i want a penis instead of a cunt" painful thingie. (why the hell do stupid women go through that anyway??!)
So,presuming you are a guy,and you do have a penis (bratwurst,cock,eggroll,fang,fuck rod,beef whistle,manhood,love muscle,one-eyed snake,one-eyed monster,peepee,prick,third leg,princess Sophia =)) etc.) please enlighten my mind and world by telling me how is it like being so?..I bet you love it when you wake up in the morning and your member's literally in the 7th heaven (or the 1st heaven,same attack angle).i would.And I'd love the "ring my bells" action too,also called "tickle me softly" or "kick my big balls out".You guys must be masochists,really loving your self-infected wounds,am I right?And you all love your body or at least that one little thingie you have there:touching it,smacking,spanking,rubbing,squeezing and jerking off by all means,I'm sure you're so proud of your divine home-handmade "expulsions" -women do not deserve to see such miraculous things,do they?
You always complain about food, jobs, mess, kids, lies, orgasms, sex, actors, players, politicians, too little tv or football, money, honesty, women, but you never do anything to solve the problem.At least don't think of yourself and your kind as tough and superior people,you're not!




For women:

In any kind of relationship with an unworthy man,be as crabbed, cranky, disagreeable, grouchy, irascible, irritable, nasty, peevish, petulant, snappy, testy, ugly, waspish as you know you can!

Do you know Jack Schitt ?

Thursday 25 September 2008

Taranu e in clasa...taranii sunt in clasa...

"Tzaranul e pe camp
Tzaranul e pe camp
Ura lelitza mea
Tzaranul e pe camp"
Tzaranul e in clasa
Tzaranul e in clasa
Hai Marius,du-te Dacian
Tzaranul se dubleaza!




Taranul e pe camp
Asculta mai multe audio Muzica »

"Mi s-a parut ca extragerea nu a fost corecta!Noua ne-a ramas ultimul bilet si era prima banca,iar dumneavoastra ni l-ati pus pe banca! Trebuia sa extragem,nu ni s-a parut corect!"
Monsieur Dacian Pula-pe-Foc se simte neindreptatit deoarece "proasta de diriga",dupa cum o considera,nu l-a lasat a alege din penar dintre singurul biletel ramas si singurul biletel ramas.Cum sta treaba:Cris si Dali s-au saturat de banca din fata catedrei,s-au mutat,niciun ghiolban nu vrea sa stea acolo,diriga ne-a impus sa fim solidari si sa ne mutam fiecare cu partenerul in banca extrasa la sorti,toti ne-am conformat,iar porumbeii D&M au ajuns, intr-un mod de-a dreptul necinstit,in banca cu pricina.
Cu paru-n cur,seriosi si fara pic de bun simt,sotii Pula-pe-Foc s-au intors a doua zi la fostele(nu femei,Doamne fereste de asa ceva) locuri si si-au sustinut indarjiti punctul de vedere(sau cel putin Dacian,el era barbatul in ziua respectiva).
Booon!

"Nu a fost corect!Am ajuns la concluzia ca noi am fost defavorizati si nu ne puteti obliga sa stam in prima banca.Asa cum cele doua nu au vrut sa stea acolo,nici noi nu vrem si eu cred ca extragerea nu a fost corecta". Si eu inca cred ca esti o mahalagioaica cu coaie si vorbeste gura fara tine.
Dupa ce si diriga si profa de romana si-au intins nervii la maxim cu ei,a aparut un alt personaj,stramosul Dacianei,tasu.
"Aceasta nu e democratie ce faceti dumneavostra! Nu-i puteti forta pe copii sa faca ce nu vor,lasati-i pe ei sa se puna de acord.Copii,voi nu trebuie sa ascultati de profesori,ei nu trebuie sa fie o autoritate pentru voi!" Dar daca e musai atunci sunt eu autoritatea,si baiatul in lipsa mea!Dacian e o stea,e copia mea,un martir in aceasta clasa,iar voi nu-l apreciati,copii nesimtiti si nonpoponari ce sunteti!Sa va fie rusine!
Deci da?
Decizia dirigintei de a-i muta odrasla in banca din fata,luata nu numai in urma extragerii ci si din motive de disciplina,i s-a parut tatalui de-a dreptul absurda:
"haideti sa chemam si televiziunea,sa vada toata tara ce faceti aici!" haideti haideti! sa va faceti familia si neamurile de cacat in fata tarii!(Dacian,te rog sa porti bluza rox cu "cock on fire" daca apari la tv,fara ea nu arati bine)vai de domnul...40+ de ani si asta e respectul cu care il invata pe copil sa treaca prin viata.
Tatal individului fondat-de-ten s-a impus,prin tonul vocii,in fata dirigintei si,mai ales,a directoarei,repetand aceeasi idee si demonstrand cat de inteligent si democrat este el,ca si fiul sau de altfel. In plus,el este total impotriva chiulului(a tinut sa precizeze asta),probabil in necunostiinta de cauza,deoarece Dacy (cu 'y' ca e mai sexi) a adus anul trecut doar o data la 2 zile cate o motivare pe 2 zile."toti sunt o clasa de chiulangii",a mai adaugat,cu rezerve de tupeu ascunse al naibii de bine,contrazicandu-se apoi cu directoarea,din nou,cand aceasta a incercat sa-i inchida gura intr-un mod mai elegant "va rog frumos sa va abtineti si sa nu generalizati" Asa da,tata ca el,trebuie intr-adevar luat ca exemplu!si eu sunt impotriva chiulului!

"Ce te uiti cu fata aia la mine?!" imi spune in scarba Dacy intrand in laborator dupa circul cu parintele.Uite ma uit,si fata mea chiar e draguta si curata,mersi frumos,fata de mutra ta cu fond de ten cat unghia mea de la picior si cu incercari disperate de a ascunde cosurile proeminente.Mai vrei sa-ti zic despre fata ta? Arata ca o fata de travestit cocalar,cu sprencenele alea pensate la linie si sclipiciul ocazional din obraji.De fapt,tu pe de-a-ntregul arati ca un travestit cocalar,cocalar in special,ceea ce si esti,mai ales cand vii cu Mariusica in bluzitele vostre roz identice cu inscriptia de care am amintit mai sus,"pula pe foc",cu gecile lucioase si cu pantalonii ce ti se incretesc inter cracis(macar asta mai dubleaza volumul organului tau genital,lucky you eh? ;) )
Cuplul trece printr-un moment greu acum,sunt respinsi si luati in batjocura de majoritatea colegilor si "prietenilor falsi",dar ei inca sunt copiutze ale lui Zorro in miniatura,Dacy mai ales,care din nou s-a nimerit a fi barbatul in familie.
Va doresc,iubitii mei,inca 2 ani de liceu extraordinari,sa speram in alta clasa,alta scoala,Doamne o ajuta si alt oras,iar in caz contrar,oricum de fata mea deranjanta nu scapati si nici de greata si ironia cu care o sa va intampin zi de zi. Cum spuneati,e legea junglei,dragilor,legea junglei...



P.S.: (Si acesta este tot un pamflet)
Nu ma scuz pentru textul de mai sus si,for the record,e prima oara cand chiar nu am vreun impuls de a ma scuza.E deranjant sa vezi cum se duce naibii societatea asta,mai ales acum,cand tot mai putini primesc o educatie in adevaratul sens al cuvantului."cei 7 ani de acasa",asta e pe buzele oamenilor mai in varsta decat noi,cei 7 ani pe care poate niciunul nu-i mai avem,insa unii mai stim ce e respectul pentru cei egali noua si,in special,respectul pentru cei ce au trecut deja prin o mare parte din viata.Fara acesta,da,poti ajunge undeva calcandu-i pe toti in picioare,dar,in final,tot tu pierzi.

sfarsit de septembrie,zi de cearta..








Discurs 'de cacat'


Mi-am amintit azi de a doua zi de scoala din anul asta,cand am gasit pe tabla un desen asemanator cu cel 'vizibil'.Din plictiseala dureroasa,m-am apucat sa scriu,intr-o lipsa totala de inteligenta si inspiratie.(nu,nu vorbesc asa de obicei si discutiile de genul nu sunt chiar pasiunea mea)

ok...ce-mi inspira mie imaginea asta?Hmm...
Cred ca mesajul acestei imagini nu poate fi exprimat in cuvinte.Fiecare individ il percepe in moduri diferite,il simte diferit,si-l aminteste diferit.Este vorba,evident,despre modul de a analiza in mod propriu Sfanta Taina a Cacatului.Cu totii ne cacam.ne cacam greu,usor,ne cacam si in sus si in jos si intr-o parte si in cealalta,ne cacam cu bombe,ce cacam prin catapultare,ne cacam traspirand sau plangand,ne cacam ranjind,ne cacam la scoala,acasa,in birt,la teatru,in parc,in tufa,in padure,in mare,in bazin,in cort,in orice buda,pe langa buda,deasupra buzii (vezi baie loga et 1),in fata buzii,ne cacam ametiti,beti chiar,ne cacam cu altii,ne cacam tinandu-i de mana pe altii,ne cacam vomitand in chiuveta sau pe jos (vezi Porcus Biancus),ne cacam mancand,fumand,band,razand,vorbind la telefon sau nu,ne cacam pe noi,ne cacam pe altii.
Da,imaginea de mai sus seamana cu un cacat,este singurul motiv pentru care am marturisit tot ce am avut de marturisit.E un cacat viu,un cacat cu puls,un cacat bine,atragator.Printre resturi,are ramas un bob de porumb pe post de ochi,o frunza de patrunjel nedigerata pe post de tzatza,restul(maini,picioare,penis) fiindu-i crescute din cauze naturale,cauze ce tin de forma gaurii curului (stiintific anus).

P.S.Daca mai aveti idei de cacat de insiruit,let me know.

Folk de tabara la Resita

Tuesday 23 September 2008

Desi nu e muntele cu racoare si aer curat sau marea cu nisipul ei fin,organizatorii si participantii promit o atmosfera la fel de placuta ca la acele cantari calde in jurul focului,impreuna cu prietenii.Nu stiu daca e cu intrare,putin probabil.info aici

for reasons unknown

Sunday 21 September 2008

I pack my case. I check my face.
I look a little bit older.
I look a little bit colder.

...
But my heart, it don’t beat, it don’t beat the way it used to.
And my eyes, they don’t see you no more.
And my lips, they don’t kiss, they don’t kiss the way they used to, and my eyes don’t recognize you no more.
For reasons unknown...


For Reasons Unknown - The Killers

Becoming....ce?

...ei si tocmai am terminat de "varsat lacrimi".da,am plans.am plans,culmea,din cauza unui film si a tragediei din acest film.se numeste "Becoming Jane" si este povestea din care s-a inspirat Jane Austen,cunoscuta scriitoare,povestea vietii ei sau,mai degraba,o portita catre viata ei,catre inima ei,inima atat de puternica si totusi atat de firava.
Nici nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult,chiar aveam retineri si am amanat cat am putut de mult vizionarea filmului.Merita,a ajuns primul in topul meu si pentru moment nici nu-mi mai amintesc vreunul care sa-mi placa atat de mult.Si povestea...ma gandesc cu drag cat de mult semana viata ei cu o parte din viata mea (nu pot semana pe deplin,sunt la 1 secol si ceva distanta).Pot spune sincer ca sunt perfectionista,si nu-mi aduce chiar tot binele din lume,din contra chiar.Caut intotdeauna visul,oameni care,din punctul meu de vedere,nu au nicio "chichitza" care sa ma deranjeze si,cum era si de asteptat,nu-i gasesc - de asta probabil multi considera ca am nasul prea in vant,de asta ma cert cu lumea si apar ca ceva mult prea plictisit de tot ce ma-nconjoara ca sa-mi mai pese.Dar nu e asa...pur si simplu caut ceea ce vreau si incerc,fara macar o mica mica reusita insa,sa nu dau nimic la o parte daca accidental apare in calea mea,in drumul asta spre o viata ideala.Ca si personajul nostru,ignor,ma feresc si in final scap de unii baieti,barbati,putzoi,porci,printi etc,intotdeauna cu gandul ca ceva mai bun trebuie sa apara,un om mai bun din orice punct de vedere, si doar in opinia mea.Un om care sa nu ma enerveze pentru ca rade ca un prost sau se da in spectacol sau merge ca o rata,care sa nu ma faca sa plec capul in pamant de rusine daca vorbeste sau bea fara limita sau ridica tonul fara un motiv intemeiat,un om care sa nu para grozav pentru ca familia lui e stimabila,sau potrivit pentru mine pt ca are un bmw nou-nout si bani de aruncat pe femei,care sa nu iubeasca o alta persoana sau,mai rau,sa iubeasca prea mult propria persoana.un om perfect,perfect pentru mine,sincer,glumet,un om pe care sa-l simt aproape de inima mea si care sa se poata infinge acolo,fara nicio speranta sau gand de scapare. Si zic asta pentru ca hei,cacat,chiar nu stiu ce inseamna iubirea adevarata din moment ce niciodata nu am impartasit-o cu el,cel din trecut,prezent sau viitor,cel pe care am crezut ca l-am iubit sau cel pe care o sa cred ca il iubesc,cel de departe sau poate chiar cel de langa mine.Nici nu voi stii ce inseamna prea curand,pt ca,la cum am ajuns sa ma autocunosc in ultimul timp,asteptarile sunt prea mari,ochii prea inchisi sau indreptati spre drumuri fara capat.Pana atunci insa,o sa raman tot eu...fie ca are cineva ceva impotriva sau nu,iar daca ma voi schimba,o voi face dupa criteriile si constiinta mea,care totusi sper sa nu ma aduca chiar la disperare :))
Imediat dupa film am vazut un offline de la Bubu,cu noul lui post.Mi-a promis si mie cartea despre care vorbeste,"Un om sfarsit",si abia astept sa o citesc.Uite ca nu sunt singura absolut marcata de un lucru in seara asta!
In sfarsit ma regasesc si eu in ceva,si incep sa am o putin mai mare incredere in mine in ceea ce priveste unele lucruri.Vreau sa-mi fac putin ordine in viata si sa ma pregatesc incet incet pentru ceea ce urmeaza,pentru surprize,pentru oameni,pentru clipe atat de pretioase cat sa ramana intiparite in suflet pentru o intreaga vesnicie.
Acum,Bubu,permite-mi te rog:
"Mi se parea ca orice frumusete a vietii imi era refuzata: eram singur, lipsit de iubire si fara noroc, iar lumea aceea isi vedea linistita de plimbarea ei, fara sa stie nimic despre necazurile mele de adolescent sarac si urgisit.
Si atunci, dintr-odata, m-am revoltat. Am simitit in mine ca o navala de sange, o ravasire a intregii mele fiinte."
( Un om sfarsit)


P.S.:DAR bai,va rog,sau cel putin pe oamenii care dau totusi un ban,doi pe mine si prietenia mea,oricat de mult as semana la suflet cu Jane,nu ma lasati naibii sa imbatranesc asa!You have my permission to do whatever it takes :))

Concert aniversar Pragu' de Sus

Sunday 14 September 2008



Calin Barcean(Pragu de Sus) este o figura foarte cunoscuta pentru timisorenii ce frecventeaza Vaporu' (Club Porto Arte) si ne-a incantat intreaga vara cu "folkul de la Porto Arte" in fiecare joi si vineri(alaturi de multi altii).
Aniversarea a 5 ani de Pragu de Sus e un prilej excelent de a strange iubitorii de folk timisoreni laolalta,sper sa ne vedem acolo,in numar cat mai mare!


Plai - day 2,3

Probabil a doua zi de festival a fost foarte faina,doar ca eu nu eram cu chef.n-am avut chef nici de dans(la inceput),nici de poze,nici de baut,nici de vorbit,doar de stat si admirat.
Am ajuns la fest pe la 17:40 si m-am bucurat ca i-am vazut pe Gabi si Alex in concert(Shpais),am vazut si auzit cum ca At4t se duce 'pa pula' (tre' sa recunoasteti),am stat apoi cu un anume Toma si un anume Oli la o bere si in final m-am postat pe undeva pe langa scena.
P.A.S.O. au ridicat lumea in picioare,pe Tarhana am ras incontinuu de Ruxi care era obosita si abera tot felu si ma facea 'fraiera' din minut in minut pt ca imi ratasem sansa cu tipu 'bun' din Ciocarlia (ce mah?? =)) ),iar Mariza mi s-a parut o subnutrita destul de frumoasa,melodii superbe(pacat k nu prea pricepea nimeni ce zice),dar nepotrivite pentru un festival al tinerilor.oricum,excelenta voce
Azi nu am mai mers.Desi abonamentul pe 2 zile o avea pe a 3'a inclusa si azi trebuia sa particip la workshops,n-am mers.Vremea a fost aiurea,moleseala totala si doar ideea ca maine iar incepe scoala ma face sa stau toata ziua,fara sa fac nimic,sa stau si sa lenevesc.De data asta lenea e pe bune mama tututor viciilor,deci trebuie respectata.
Poze cu lumea de ieri si probabil cu ceva artisti sper sa primesc de la Bubu,pana atunci:

Shpais



dromaderul femela ce cara berile confectionat de Toma si Oli

Plai - day 1

Saturday 13 September 2008

GENIAL!!!!
Asfalt Tango - Fanfare Ciocarlia
Chiar nu am cuvinte,si ma refer la concertul Fanfarei Ciocarlia! Atata pofta de viata,de joc,au creat o atmosfera vioaie,de petrecere,aveai impresia ca ai putea topai pana dimineata si inca te-ar mai tine piciorusele de un joc.Pe langa asta,aveam si un instructor de dans calificat(un boski foarte jucaus),ce se tot impingea ca sa il auda fanfara si urla la fiecare pauza: Rusasca de la Iasi mah!!!Sincer,nu multe concerte ma lasa cu balele pana-n pamant,iar acesta a fost unul dintre acele exceptii.Si cand ma gandesc ca era sa nu mai merg...ah,excelent!!
Gata,imi revin.Intreaga zi de ieri a fost destul de ok,cand am ajuns la Muzeul Satului am dat o tura de corturi,toate erau goale desi era deja ora 20:00,am lasat balta ideea de a ne uita putin pe la casuta Carturesti si,trecand pe langa cortul Penitenciarului Timisoara(wtf???) am ajuns la o terasa draguta unde am savurat un beck'sutz.Gabi era foarte multumit de trupa de care 'avea grija' si atat i-a laudat incat ne-am dus spre scena si am aterizat chiar prin primele 3 randuri.Au sustinut un concert foarte tare,'cei mai smecheri' cum zice Gabi,si apoi au cedat scena Fanfarei Ciocarlia,'parca' mentionata de mine ceva mai sus,eh,no biggie.
POZE:
Al Jawala






Fanfare Ciocarlia!